Όλα τα τελευταία νέα για τη Μουσική Τεχνολογία και την Ακουστική, κατευθείαν από τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών, συγκεντρωμένα σε ένα blog!

TASCAM: DA-3000 Stereo Master Recorder / ADDA Converter

TASCAM: TH-2000 Professional-Grade Headphones

Native Instruments: TRAKTOR KONTROL X1

The Pro Tools PC

Boxed Ear - OSCar Kontakt Sample Set


 • 1.1GB of content
 • 2306 WAV files (24bit/44.1kHz).
 • 119 Kontakt instruments. In five categories:
  1. Raw mono
  2. Raw poly
  3. Processed mono
  4. Processed poly
  5. Waveforms

Apple - Logic Pro X


Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το Logic Pro X, την πιο προηγμένη έκδοση του Logic Pro μέχρι σήμερα, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα νέο περιβάλλον, νέα δημιουργικά εργαλεία για τους μουσικούς και μια διευρυμένη συλλογή μέσων. To Logic Pro X εισάγει, επίσης, νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Drummer και Flex Pitch, καθώς, επίσης και το Logic Remote, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε editing και να ελέγχετε το Logic Pro X από το iPad σας.

«Το Logic Pro X είναι η πιο ισχυρή μας έκδοση μέχρι σήμερα, με προηγμένα εργαλεία και ένα νέο, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τη διαδικασία της δημιουργίας επαγγελματικής και ποιοτικής μουσικής», είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος του Worldwide Marketing της Apple.

«Οι μουσικοί πρόκειται να λατρέψουν τα δημιουργικά αυτά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Drummer, το Flex Pitch και το Arpeggiator», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Apple.

Η Apple ανακοίνωσε, επίσης, μια σημαντική ενημέρωση για το MainStage, τη συνοδευτική εφαρμογή για το Logic Pro X, το οποίο μετατρέπει το Mac σας σε μια ζωντανή εξέδρα, που φέρνει τους ήχους από το στούντιο στο χώρο της συναυλίας.

Τα Logic Pro X και MainStage 3 κοστολογούνται στα $199.99 και $29.99 αντίστοιχα και είναι και τα δύο διαθέσιμα για λήψη από το Mac App Store, ενώ το Logic Remote για το iOS είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Info: