Όλα τα τελευταία νέα για τη Μουσική Τεχνολογία και την Ακουστική, κατευθείαν από τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών, συγκεντρωμένα σε ένα blog!

Focusrite Scarlett 18i6



Η Scarlett 18i6, είναι μια κάρτα ήχου, από τη νέα γενιά καρτών της Focusrite. Διαθέτει 18 εισόδους και 6 εξόδους και η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μέσω USB 2.0.

Δύο βραβευμένοι προενισχυτές μικροφώνου και έξι είσοδοι γραμμής υψηλής πιστότητας, επιτρέπουν την άμεση ηχογράφηση έως έξι (6) οργάνων και δύο (2) μικροφώνων, ταυτόχρονα. Επιπλέον, η δυνατότητα σύνδεσης μέσω του ADAT, ενός οκταπλού προενισχυτή Mic/Line, επιτρέπει την εύκολη επέκταση των εισόδων, όποτε αυτό θεωρηθεί αναγκαίο.

Μαζί με την κάρτα, περιλαμβάνονται, το Scarlett MixControl για τον πλήρη έλεγχο και ρύθμιση των εισόδων/εξόδων, καθώς και μια πληθώρα ποιοτικών plugins, όπως compressor, reverb, gate και EQ. Το πακέτο συμπληρώνουν τα Xcite+, Ableton Live Lite και Novation Bass Station, τα οποία προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σουίτα, με την οποία μπορείτε να αρχίσετε και να ολοκληρώσετε όλα τα στάδια μιας ηχογράφησης, άμεσα.

Η κάρτα παρέχει συμβατότητα με λειτουργικά συστήματα Windows και OS X.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου