Όλα τα τελευταία νέα για τη Μουσική Τεχνολογία και την Ακουστική, κατευθείαν από τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών, συγκεντρωμένα σε ένα blog!

Ο ήχος του 2013!


Η φιλοσοφία της Gibson, βασίζεται στο συνδυασµό ποιότητας, κορυφαίου ήχου και διαρκών καινοτοµιών. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά, που προσδίδουν διαχρονική αξία, σε κάθε κιθάρα της, για περισσότερο από έναν αιώνα. Η χρήση ποιοτικών υλικών, µαζί µε την τεράστια εµπειρία της, έχουν σαν αποτέλεσµα κιθάρες, µε µοναδικό χαρακτήρα και κορυφαίο ήχο. Η Gibson δε χρειάζεται συστάσεις. Ο ήχος και η αισθητική της, αποτελούν αναπόσπαστα κοµµάτια της µουσικής του χθες και του σήµερα. Είναι η επιτοµή µιας διαχρονικής αξίας, που µετρά πολύ περισσότερο, από µία απλή παράθεση των κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών και καινοτοµιών της. Κάθε κιθάρα Gibson είναι φτιαγµένη για να αποτελέσει την κιθάρα της ζωής σας και να γίνει πιστός σύντροφος στις µουσικές σας αναζητήσεις. 

Το 2013 η Gibson τιμά τον Les Paul, κορυφαίο μουσικό και αφοσιωμένο συνεργάτη της, εστιάζοντας το ενδιαφέρον της στις κιθάρες, που φέρουν την υπογραφή του - LES PAUL και στα μοντέλα SG. Ανεξάρτητα από το στυλ, το γούστο ή τις μουσικές σας δεξιότητες, η Gibson έχει δημιουργήσει για σας, την κιθάρα που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες, ακολουθώντας παράλληλα το πνεύμα καινοτομίας του Les Paul ,επιτυγχάνοντας έτσι υψηλών προδιαγραφών ήχο και ποιότητα. Τα μοντέλα κιθαρών του 2013, προσφέρουν τον ήχο Gibson, που τόσο αγαπάτε, στο στυλ που πάντα ονειρευόσασταν! Αυτός είναι ο ήχος του 2013!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου