Όλα τα τελευταία νέα για τη Μουσική Τεχνολογία και την Ακουστική, κατευθείαν από τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών, συγκεντρωμένα σε ένα blog!

Η Royer Labs κέρδισε το Technical GRAMMY® Award του 2013!


H Royer Labs είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, στις 9 Φεβρουαρίου 2013, κέρδισε το διάσημο βραβείο Technical GRAMMY® Award!

Η ανακοίνωση της Grammy:

«Η γραμμή των ribbon μικροφώνων της Royer Labs έχει κάνει μεγάλη αλλαγή στον τρόπο, με τον οποίο οι ηχολήπτες ηχογραφούν μουσική. Η ribbon τεχνολογία της εταιρείας ηχεί πολύ φυσικά και φέρνει έναν πιο ρεαλιστικό, αναλογικό ήχο, όπως και αίσθηση στις ψηφιακές ηχογραφήσεις και την αναπαραγωγή ζωντανού ήχου. Στη δεκαετία του ‘90, η Royer Labs έφερε τα μικρόφωνα ribbon στo mainstream recording.

Παλαιότερες υλοποιήσεις ribbon μικροφώνων είχαν πέσει σε αχρηστία στη δεκαετία του ‘60, λόγω της χαμηλής εξόδου και επειδή ήταν βαριά και εύθραυστα. Η Royer σχεδίασε μια ριζικά διαφορετική γραμμή από ribbon μικρόφωνα, μικρά, ελαφριά, ανθεκτικά και με απίστευτο ήχο, η οποία ήταν επαναστατική και πήγε την τέχνη του recording πολύ μπροστά. Οι καινοτομίες της Royer συνεχίζουν να κερδίζουν τον έπαινο των παραγωγών, των καλλιτεχνών και των μηχανικών».

The Recording Academy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου