Όλα τα τελευταία νέα για τη Μουσική Τεχνολογία και την Ακουστική, κατευθείαν από τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών, συγκεντρωμένα σε ένα blog!

Εκπληκτικές δυνατότητες ρυθμίσεων, σε live συνθήκες, από το νέο VoiceLive Touch 2 της ΤC-Helicon


Εκπληκτικές δυνατότητες ρυθμίσεων, σε live συνθήκες, από το νέο Voice Live 2 της ΤC-Helicon

H ΤC-Helicon εξελίσσει το VoiceLive Touch και δίνει στους τραγουδιστές την πρωτόγνωρη δυνατότητα για δημιουργικό έλεγχο της φωνής τους, σε συνθήκες Live. To VoiceLive Touch 2 παρέχει μια πλήρη σειρά, από επαγγελματικής ποιότητας εφέ, για φωνή. Διαθέτει οθόνη αφής, για έλεγχο των ρυθμίσεων, σε πραγματικό χρόνο και έχει έξι κανάλια looper, με ειδικά εφέ.

Τα πλήκτρα αφής, που διαθέτει το Touch 2, επιτρέπουν τον πειραματισμό με εφέ και τονικό χρωματισμό, κατά την διάρκεια του τραγουδιού, χωρίς ανεπιθύμητους θόρυβους. Το slider bar επιτρέπει τη δημιουργία sweep εφέ, περιήγηση στα Presets και ρύθμιση των παραμέτρων. Η μεταπήδηση, μεταξύ των 36 performance functions, γίνεται στιγμιαία στο Touch Matrix και η χρήση των εικονιδίων κάνει το editing πανεύκολο, ενώ η πρόσβαση σε βαθύτερες παραμέτρους είναι διαθέσιμη μόνο όταν χρειάζεται. Τέλος, με την πίεση του πλήκτρου «Ηit», μπορούμε να προσθέσουμε στιγμιαία εφέ πάνω σε κάθε preset.

H λειτουργία looper, που διαθέτει το VoiceLive Touch 2, δίνει τη δυνατότητα στον κάθε τραγουδιστή να δημιουργήσει ολόκληρες συνθέσεις, μόνο με τη φωνή του. Το Touch 2 παρέχει stereo looping 6 καναλιών, σε όλες τις εισόδους, με εφέ. Έχει μετρονόμο και quantize, για τη δημιουργία τέλειων loops και εφέ, όπως, reverse, filter, slow speed, squeeze και άλλα. Η λειτουργία Genre επιτρέπει τη εύκολη περιήγηση ανάμεσα σε εκατοντάδες presets. Με την επιλογή ενός μουσικού είδους, το VoiceLive Touch 2 εμφανίζει μια λίστα με τα σχετικά εφέ, ενώ, μέσω του VoiceSupport, είναι δυνατό το preset downloading, από μια λίστα που ανανεώνεται κάθε μήνα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου