Όλα τα τελευταία νέα για τη Μουσική Τεχνολογία και την Ακουστική, κατευθείαν από τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών, συγκεντρωμένα σε ένα blog!

KingKorg Synthesizer


To KingΚοrg είναι ένα νέο Synthesizer, που απευθύνεται, τόσο για χρήση studio, όσο και για live performance και είναι βασισμένο στα θρυλικά Z1.MS2000 και RADIAS.

Πρόκειται για ένα VA Synth 61 πλήκτρων, με 24 νότες πολυφωνία, ενσωματωμένο Vocoder και μια μεγάλη συλλογή από presets και μοντελοποιήσεις κλασσικών ήχων Synthesizers. Στην επιφάνεια του KingKorg υπάρχουν, πέρα από τα κλασσικά Knobs λειτουργιών, τρεις ανεξάρτητες οθόνες υγρών κρυστάλλων, οι οποίες αφορούν πληροφορίες κυματομορφών και φίλτρων.

Στον τομέα των εφέ μας δίνονται τρεις μονάδες, που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό ηχητικό αποτέλεσμα. Δεν απουσιάζει, βέβαια και το arpeggiator, καθώς και μια έξοδος, που μας δίνει την δυνατότητα να καθοδηγήσουμε και ένα monotribe! Στο πίσω μέρος του KingKorg υπάρχει, εκτός από τα αναλογικά in/out και μια θύρα USB, που μας επιτρέπει τον έλεγχο του Synthesizer, μέσω ενός υπολογιστή.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου